Eli-Anita Øivand Schøning,
Trude Fonneland
:
The Cod Roe Dumpling as a Sámi Food System – Sámi Traditions, Knowledge Transfer and Sustainability
Eli-Anita Øivand Schøning
:
Muitát – å minnes på ny: Samiske perspektiv på nasjonale fortellinger
23. April 2025
Eli-Anita Øivand Schøning
:
Mujttalit, å minnes på ny – friksjoner, forhandlinger og fortellinger
08. April 2025
Eli-Anita Øivand Schøning
:
"Tore Hunds čehporis" – nye blikk på nasjonale fortellinger
Oainnus 2025
Eli-Anita Øivand Schøning,
Trude Fonneland,
Camilla Brattland
:
Rognbolla som samisk matsystem. Sjøsamiske tradisjoner, kunnskapsoverføring og bærekraft
Eli-Anita Øivand Schøning
:
Prosjekt Máhtut og veien til rognbollesuppa
05. Februar 2025
Trude Fonneland,
Eli-Anita Øivand Schøning,
Camilla Brattland
:
The project Máhtut, Museum Archives and Coastal Sámi Food Systems
22. Mai 2025
Eli-Anita Øivand Schøning
:
Máhttsat ja Mujttalit – Árran’s Negotiations in the Bååstede Project
23. Januar 2024
Eli-Anita Øivand Schøning
:
The Road to Guohpparmális
Eli-Anita Øivand Schøning
:
Discussing and experiencing Indigenous and Sámi food systems
Eli-Anita Øivand Schøning
:
Salmon in Indigenous Food Systems
Eli-Anita Øivand Schøning,
Trude Arthursdotter Fonneland,
Torjer Andreas Olsen
:
Muitát, mujttalit, å minnes på ny – et museologisk perspektiv på kunnskapsproduksjon i Árran Julevsáme guovdásj og Várdobáiki sámi guovddáš
UiT Norges arktiske universitet 16. August 2024
Eli-Anita Øivand Schøning
:
Petcha Kutcha PhD presentasjon
17. November 2021
Eli-Anita Øivand Schøning
:
Social Dimensions of Sámi Research - Exhibition
Eli-Anita Øivand Schøning
:
Zoomposium - Societal Dimensions of Sámi Research
30. Oktober 2020
Eli-Anita Øivand Schøning
:
PhD research project presentation
10. Oktober 2019
Eli-Anita Øivand Schøning,
Trude Fonneland
:
From “Lapp” to “Margrete".
Representation of Sámi People in Photographic Postcards from Norwegian Sápmi
UiT Norges arktiske universitet 15. Mai 2018